flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

29 серпня 2011 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних та судових органів Донецької області

29 серпня 2011, 15:59

 29 серпня 2011 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних та судових органів Донецької області з порядком денним: «Про ефективність вжитих заходів, спрямованих на додержання передбачених законодавством строків розгляду кримінальних справ у судах, по яких підсудні утримуються під вартою». На нараді були присутні: прокурор Донецької області, начальник ГУМВС України в Донецькій області, начальник УМВС України на Донецькій залізниці, Голова ДПА у Донецькій області та начальники слідчих органів області.  

На нараді були висвітленні проблемні питання щодо неукомплектованості штатів місцевих судів, якості відправлення правосуддя, прорахунки досудового слідства, внаслідок чого виникає необхідність у перевірці та уточненні фактичних даних шляхом витребування додаткових матеріалів, недоліків в роботі конвойних підрозділів органів внутрішніх справ.   

На нараді був присутній та виступив начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Бадахов Н.Я.