flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9 серпня 2011 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних та судових органів Донецької області

09 серпня 2011, 15:58

 9 серпня 2011 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних та судових органів Донецької області з питань організації виконання вимог Інструкції про єдиний облік злочинів щодо своєчасного заповнення та подання довідок за формою № 6 про наслідки розгляду кримінальної справи судом, систематичного проведення звірок з цього питання органами внутрішніх справ із загальними судами. На нараді були присутні: в.о. прокурора Донецької області, начальник ГУМВС України в Донецькій області, начальник СУ УМВС України на Донецькій залізниці.  

На нараді були висвітленні проблемні питання щодо не виконання органами внутрішніх справ  та місцевими судами Донецької області вимог Інструкції про єдиний облік злочинів, затвердженої спільним наказом Міністерства юстиції України, Генеральної прокуратури України, МВС та СБУ № 20/84/293/126/18/5 від 26.03.2002 року.    

   На нараді був присутній та виступив начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Бадахов Н.Я..

Для більш ефективного виконання вищевказаної Інструкції керівництвом територіального управління було запропоновано місцевим судами Донецької області проводити взаємозвірки щодо направлених довідок форми 6 до правоохоронних органів за місцем проведення слідства та копії цих звірок направляти до ТУ ДСА України в Донецькій області.