flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Черговий «Будинок правосуддя» приведено до належного стану…

13 січня 2014, 11:20

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області  продовжує роботу щодо приведення вигляду приміщень місцевих судів в належний стан. Місцеві суди, як органи влади, повинні мати відповідний зовнішній вигляд і викликати повагу у громадян та відвідувачів суду. Тобто, першочергова задача поставлена на приведення у належний стан зовнішнього вигляду приміщень місцевих судів Донецької області.

Так, в кінці 2013 року завершені ремонтні роботи приміщення Єнакіївського міського суду Донецької області, а саме - проведене повне оновлення даху, фасаду будівлі з використанням сучасним матеріалів, а саме металочерепиці та керамограніту з утепленням, встановлено близько 60 метало-пластикових вікон. Після проведення відповідних робіт даний суд має оновлений вигляд і тепер його можна сміливо назвати «Будинком правосуддя».  

Але попереду ще багато роботи. Наступним етапом буде повне оновлення внутрішнього стану приміщення суду, відбудуться поетапні ремонтні роботи в залах судових засідань, кабінетах працівників апарату суду, канцелярії та в архіві суду тощо.

В даному суді працюють 13 суддів, а площа приміщення складає 1493 м2.