flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Н. Я. Бадахова

12 грудня 2013, 17:13

Шановні судді, працівники апарату судів

    Щорічно 15 грудня в Україні відзначається День працівника суду. Це свято було установлено Указом Президента України у 2000 році для того щоб відзначити роль судів у забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права та розвитку і зміцненні України, як демократичної, правової держави. Це свято об’єднує тих, чиїм змістом діяльності є служіння правосуддю, утвердження правопорядку і забезпечення злагоди в суспільстві.

У цей святковий день хочу висловити свою повагу та вдячність суддям, які у період бурхливих подій та стрімких змін у житті нашого суспільства, залишаються гарантами захисту прав, свобод та інтересів громадян. Окремі слова пошани хочу висловити на адресу суддів, які вже завершили свою нелегку роботу на посаді судді, але чия робота залишається взірцем та джерелом натхнення для діючого суддівського корпусу.

Також хочу відзначити велику роль, яку у зміцненні судової влади відіграють  працівники судів. Не зважаючи на складні умови та низький матеріальний рівень Ви забезпечуєте  діяльність суду як державної установи, Ваша самовіддана, злагоджена праця є надійною опорою судочинства. Від того, як працює апарат суду у громадян складається загальне враження про судову систему взагалі.

Від імені колективу територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області та від себе особисто вітаю Вас з професійним святом, зичу Вам здоров’я, енергії, оптимізму.  

Також  хочеться побажати, щоб у кожного в будинку панувало тепло та затишок .

 

Начальник  ТУ ДСА України

в Донецькій області                                                                                         Н.Я. Бадахов