flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведення підсумків стану здійснення правосуддя за перше півріччя 2013 року

05 серпня 2013, 11:51

           

01.08.2013 року в апеляційному суді Донецької області були підведені підсумки роботи з питань стану здійснення правосуддя в місцевих судах Донецької області в першому півріччі 2013 року за участю голови апеляційного суду Донецької області Гаврилової М.В., заступників голови суду, секретарів судових палат та голів місцевих судів Донецької області.

На нараді були розглянуті актуальні питання відправлення судочинства в місцевих загальних судах Донецької області.

Особлива увага голови апеляційного суду Гаврилової М.В. була звернена на дотримання строків розгляду судових справ, перш за все по тим справам, де підсудні знаходяться під вартою тривалий строк. Також звернула увагу на необхідність вдосконалення судової практики задля формування більш ефективної та прозорої судової системи для зменшення кількості випадків та недопущення в майбутньому тяганини під час розгляду справ суддями.

В нараді прийняв участь та виступив начальник ТУ ДСА України в Донецькій області – Бадахов Н.Я., який зосередив увагу на фінансуванні судів Донецької області та стану їх матеріально-технічного забезпечення для належного здійснення правосуддя.

Також Бадахов Н.Я. зазначив, що для безперебійної роботи місцевих загальних судів Донецької області, необхідно підтримувати в належному стані існуючі умови для здійснення правосуддя та продовжувати сумісну та плідну роботу по пріоритетним напрямкам.