flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наш суддя – чемпіон!

26 червня 2013, 11:09

 Наш суддя – чемпіон!

  

З 6 по 9 червня 2013 року в Іллічівську (Одеська область) проходив чемпіонат Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи федерації WPA (World Powerlifting Alliance - Всесвітній Альянс пауерліфтингу), в якому взяли участь 237 спортсменів з різних країн континенту.

            У номінації RAW PRO жим штанги лежачи в категорії «Masters» (50-54 роки) чемпіоном Європи став Михайло Геєнко (голова Слов’янського міськрайонного суду Донецької області). 50-річний спортсмен СК "Манго" у ваговій категорії 110 кг (17 учасників) посів перше місце з результатом 160 кг, який він показав у третій спробі. І це особистий рекорд слов'янського атлета. 

Це його не перша перемога. В листопаді 2012 року в Києві проходив Кубок світу (WUAP) та Кубок України (ВОП) з пауерліфтингу та жиму лежачи. У змаганнях брали участь 200 атлетів з України, Швеції, Австрії та Польщі. 

Володарями медалей національного Кубка стали шість Донбаських силачів, одним з яких є Михайло Геєнко (до 110 кг, "Masters", жим лежачи) - 157,5 кг.

Крім того, голова суду зайняв 1 місце в екстремальному жимі та 1 місце в жимі штанги лежачи на VI Міжнародному турнірі «Кубок Таврики» в м. Гурзуф АР Крим. 

За 20 років роботи на посаді судді, з яких – 13 на адміністративних посадах заступника та голови суду, Геєнко М.Г. користується повагою та авторитетом серед жителів м. Слов’янська та суддівського корпусу Донецької області. Своїми спортивними досягненнями, веденням активного здорового способу життя – є прикладом для підростаючого покоління.