flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

26 квітня 2013 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних органів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Донецької області

10 червня 2013, 22:32

 26 квітня 2013 року відбулася міжвідомча нарада керівників правоохоронних та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Донецької області за порядком денним: «Про стан додержання вимог законів при виконанні постанов щодо застосування штрафів у справах про адміністративні правопорушення». На нараді були присутні: керівники прокуратури Донецької області, Донецької обласної державної адміністрації, ГУМВС України в Донецькій області, УДАІ ГУ МВС України в Донецькій області, Головного управління юстиції в Донецькій області, Державної податкової служби в Донецькій області, Головного управління статистики в Донецькій області, Державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області та прокурори міст та районів.  

На нараді були висвітленні проблемні питання щодо порушення вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про виконавче провадження» в частині виконання постанов щодо застосування штрафів у справах про адміністративні правопорушення. Внаслідок чого виникла необхідність у перевірці та уточненні фактичних даних шляхом витребування додаткових матеріалів.   

 На нараді був присутній та виступив по порядку денному начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Бадахов Н.Я.