flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Площа приміщень судів збільшується.

15 квітня 2013, 13:50

 Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Донецькій області разом  з головами місцевих судів продовжується робота по покращенню умов для здійснення правосуддя, особливо збільшення площі приміщень.

Так, в поточному році, за поданням ТУ ДСА України в Донецькій області :

1. рішенням Краснолиманської міської ради ТУ ДСА України в Донецькій області передано окреме приміщення для розміщення Краснолиманського міського суду  площею     1188,9  кв.м. (штат суддів – 6). До теперішнього часу суд займав площу – 767,7 кв.м.

2. рішенням Докучаєвської міської ради ТУ ДСА України в Донецькій області передано окреме приміщення для розміщення Докучаєвського міського суду  площею   733  кв.м. (штат суддів – 4). До теперішнього часу суд займав площу – 426,9 кв.м.

3. рішенням Димитрівської міської ради ТУ ДСА України в Донецькій області передано окремо розташоване 2-х поверхове приміщення для розміщення Димитрівського  міського суду  площею   1113,8  кв.м. (штат суддів – 6). На  теперішній час суд займає площу – 440,1 кв.м.

4. Укладено договір оренди з Управлінням майна Маріупольської міської ради  окремої нежитлової будівлі загальною площею 1684,4 кв.м. для розміщення Орджонікідзевського райсуду м. Маріуполя  (штат суддів - 11). На теперішній час суд займає площу – 1170,3 кв.м. Також з місцевими органами влади узгоджені документи для подальшої передачі приміщення у власність територіального управління.За рахунок місцевого бюджету проведені будівельно-ремонтні роботи для суду на сумму майже 3 млн.грн.

 

Крім того, в центральній частині  м. Донецька виділена земельна ділянка під будівництво нового приміщення для розміщення Київського райсуду м. Донецька та розроблено проектно-кошторисну документацію для будівництва, яка оплачена з міського бюджету в рамках міської програми «Правосуддя - 2012» в суммі 578,4 тис. грн На теперішній час проект підготовлено.

 

ТУ ДСА України в Донецькій області  продовжує тісну співпрацю з місцевими органами влади та головами місцевих судів для збільшення площі приміщень місцевих судів Донецької області.