flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведення відеосемінару з підготовки та формування статистичних звітів засобами КП «Д-3»

21 червня 2012, 13:40

З метою підвищення ефективності складання статистичних звітів за перше півріччя 2012 року та роботи з комп’ютерною програмою документообігу суду  Державною судовою адміністрацією України було заплановано проведення відеосемінару з підготовки та формування статистичних звітів засобами КП «Д-3» за участю фахівців Державної судової адміністрації України та департаменту розробки програмного забезпечення ДП «Інформаційні судові системи» (далі - ДП «ІСС»).

Дякуючи керівництву Донецького апеляційного адміністративного суду для проведення вищезазначеного семінару було надано приміщення, яке надавало можливість прийняти як умога більше бажаючих представників місцевих судів Донецкьої області. Спеціалістами територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області, спеціалістами Донецького апеляційного адміністративного суду та керівником регіональної служби підтримки в Донецькій області були забезпечені усі організаційні та технічні умови для належної участі у семінарі більш ніж 130 осіб.

            Семінар було проведено  21 червня 2012 року з 11:00 до 16:00.                   В першій частині семінару були висвітлені основні поновлення кі ввійдуть до комп’ютерної програми в найближчий час. Була викладена методика заповнення статистичних карток для вірного автоматичного розрахунку статистичних звітів.

        В другій частині семінару фахівці Державної судової адміністрації України та департаменту розробки програмного забезпечення ДП «Інформаційні судові системи» провели онлайн спілкування з представниками судів з 27 областей країни. В ході спілкування були задані велика кількість питань, але нажаль не на всі питанні було надано відповідь.

       Оскільки подібного роду семінар проводився вперше це надало можливість оцінити усі переваги та недоліки, щоб у наступні рази найбільше донести до аудиторії усю необхідну інформацію та надати відомості по усіх питаннях.