flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

5-та річниця з початку діяльності Донецького апеляційного адміністративного суду

03 квітня 2012, 15:57

 2 квітня 2012 року відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування 5-ї річниці  Донецького апеляційного адміністративного суду.  В урочистому заході були присутні та виступили з привітаннями заступник Голови Вищого адміністративного суду України Д.Липський, голова Донецької обласної державної адміністрації А. Шишацький, голови  обласних рад Донецької та Луганської областей – А.Федорук та В. Галенко, мер м. Донецька О. Лук’янченко. Також привітали суд зі святом голови загального та господарського апеляційних судів Донецької області,  начальник територіального управління ДСА України в Донецькій області, начальник головного управління юстиції в Донецькій області,  прокурори  Донецької та  Луганської областей,  керівники СБУ Донецької та Луганської областей, начальник  ГУ УМВC в Донецькій області, керівники Східної митниці, керівники Головного управління МНС України   в Донецькій області, голови Донецького та Луганського окружних адміністративних судів, голови місцевих  судів Донецької та Луганської областей, а також керівники різних навчальних  та державних  закладів.

Виступаючими було відмічено, що з моменту становлення суду та до теперішнього часу судом зроблено великий обсяг роботи, особливо щодо розміщення суду. На теперішній час суд знаходиться в окремому облаштованому приміщенні, яке є одним з найкращих в Україні.  Було відзначено, що суд на протязі 5 років працює не тільки з великим навантаженням, а й з великою якістю розгляду справ. За 5 років судом розглянуто близько 400 тис. справ. Даний факт не потребує будь-яких коментувань. Це колектив високоосвітніх спеціалістів, які на високому рівні  вирішують складні судові справи, мають авторитет та повністю відповідають статусу судді та з гідністю несуть це звання.

Не випадково, своїм девізом судді Донецького апеляційного адміністративного суду визначили:  «На труднощі потрібно не скаржитися -  їх треба долати!», як зазначила в своєму виступі голова суду Т.Бадахова.