flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розрахунковий відділ ТУ ДСА України в Донецькій області тимчасово розміщений в приміщенні Орджнонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області.

20 серпня 2014, 19:14

 

                                    

           

                                                                           Головам місцевих судів

                                                                           Донецької області

 

Щодо надання інформації

 

У зв’язку з проведенням АТО на території міста Донецька і неможливим функціонуванням ТУ ДСА України в Донецькій області  та з метою своєчасного нарахування, виплати заробітної плати співробітникам судів Донецької області, розрахунковий відділ ТУ ДСА України в Донецькій області тимчасово розміщений в приміщенні Орджнонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області.

 

20.08.2014 Територіальним управлінням було вивезено все необхідне серверне комунікаційне обладнання та всі необхідні робочі станції для того щоб своєчасно нараховувалась заробітна плата співробітникам судів Донецької області.

 

Завдяки головам судів, а саме Орджонікідзевського, Жовтневого, Приморського районних судів міста Маріуполя Донецької області, співробітники розрахункового відділу ТУ ДСА України в Донецькій області забезпечені: робочими місцями, житлом, харчуванням, за що висловлюю щиру подяку.

 

Необхідну документацію стосовно нарахування заробітної плати надати до 22.08.2014  та надіслати на електрону адресу : medvedeva@dn.court.gov.ua

 

 

 

 

Начальник управління                                                                          Н. Я. Бадахов