flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький апеляційний суд під захистом Служби судової охорони

12 червня 2020, 15:45

Донецький апеляційний суд під захистом Служби судової охорони

12 червня 2020 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області приступили до виконання своїх обов'язків в Донецькому апеляційному суді, який розташований у м. Бахмут.
Захід відбувся за участю голови Донецького апеляційного суду Олександра Лісового, керівника апарату суду Наталі Місько, виконуючого обов’язки начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергія Музиканта, начальника Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області Андрія Єпура та його заступника Артема Шевченка.
Уточнимо, що відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Крім цього, основними завданнями Служби судової охорони є припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення безпеки учасників судового процесу.
Більш детальніше можливо ознайомитись за посиланням