flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч начальника ТУ ДСА України в Донецькій області Сергія Музиканта з начальником ТУ ССО у Донецькій області Андрієм Єпуром

08 червня 2023, 12:20

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергій Музикант та начальник територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник ССО Андрій Єпур провели робочу зустріч на якій обговорили  оптимальну чисельність особового складу з урахуванням деокупованих територій для належної охорони судових установ.
За мету було взято узгодження з ТУ ДСА розрахунків оптимальної кількості особового складу для несення служби в судових установах на деокупованих територіях у майбутньому.

12 травня 2023 року Уряд підтримав постанову Мінреінтеграції щодо першочергових кроків зі стабілізації та реінтеграції Донецької та Луганської областей. Згідно з документом, при Донецькій і Луганській ОВА утворюються координаційні органи з метою підготовки до дій одразу після деокупації тимчасово окупованих територій. Йдеться про розробку детальних планів дій, формування кадрового резерву та матеріально-технічних запасів.

Основними напрямами підготовки є:
– Безпека;
– Відновлення органів державної влади;
– Гуманітарне реагування;
– Відновлення інфраструктури;
– Медичне реагування і психологічна підтримка;
– Соціальний захист;
– Економіка;
– Інформаційна політика;
– Освіта.

У постанові зазначено, що відповідні плани будуть затверджуватися за погодженням із Координаційним штабом з питань деокупованих територій.