flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник ТУ ДСА України в Донецькій області Сергій Музикант відвідав Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

20 лютого 2023, 13:16

17 лютого 2023 року начальник ТУ ДСА України в Донецькій області Сергій Музикант відвідав Красноармійський міськрайонний суд Донецької області.

Розпорядженням Верховного суду від 08.04.2022 р. № 17/0/9-22 «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану», відбулась зміна територіальної підсудності судових справ з Красноармійського міськрайонного суду Донецької області до Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська.

Сергій Музикант зазначив, що територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Донецькій області, проведено аналіз ситуації стосовно можливості відновлення роботи Красноармійського міськрайонного суду Донецькій області. Збір інформації відбувався, як за допомогою отримання письмових підтверджень, так і за безпосереднім виїздом працівників територіального управління до відповідних населених пунктів.

Таким чином, вдалось отримати об’єктивні дані щодо ситуації, яка склалась у місті розташування суду та на прилеглих територіях, проаналізувати питання безпеки, стану приміщення та можливості здійснення правосуддя.

Приміщення суду знаходиться в належному стані, не пошкоджене, забезпечено Інтернет зв’язком, електро та водопостачанням, знаходиться під охороною Служби судової охорони та є придатним для здійснення правосуддя.