flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДОНЕЧЧИНА – ОДИН ІЗ НАЙПОТУЖНІШИХ РЕГІОНІВ, ЯКИЙ РЕПРЕЗЕНТОВАНИЙ У ІНІЦІАТИВІ «МОДЕЛЬНІ СУДИ», – Поліна Лі

28 жовтня 2021, 12:19
ДОНЕЧЧИНА – ОДИН ІЗ НАЙПОТУЖНІШИХ РЕГІОНІВ, ЯКИЙ РЕПРЕЗЕНТОВАНИЙ У ІНІЦІАТИВІ «МОДЕЛЬНІ СУДИ», – Поліна Лі
У м.Слов’янську 27 жовтня відбулась зустріч т. в.о. начальника тетриторільного управління Державної судової адміністарції України в Донецькій області Сергія Музиканта та   заступника начальника територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковника Служби Олександра Безщасного з представницями EU Project Pravo-Justice.
Основним питанням для обговорення стало забезпечення судових установ Донеччини безпековим обладнанням.
Як зазначила головна національна експертка Проєкту ЄС «Pravo-Justice» Поліна Лі, наразі спільно з колегами вони оглядають суди регіону, які беруть участь у Ініціативі «Модельні суди», аби визначитися з основними потребами установ, виходячи з потоку відвідувачів, розташування установи, архітектури будівлі тощо.
«Донеччина є одним із найпотужніших регіонів, який репрезентований у Ініціативі. Ми продовжуємо співпрацю з тими судовими установами, які брали участь у першій фазі «Модельних судів». Однак скоро будуть визначені переможці нової фази Ініціативи, які отримають допомогу від Проєкту на реалізацію рішень. Це будуть суди, які впровадить найбільше модельних рішень у запропонованих номінаціях. Перевага буде надаватися тим рішенням, які потребували мінімальних фінансових вкладень, тому що усі судові установи мають різне фінансове забезпечення», – зауважила Поліна Лі.