flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у режимі відеоконференції у «круглому столі»

03 березня 2021, 14:45

           3 березня 2021 року о 10:00 територіальне  управління  Державної судової адміністрації Україн  в Донецькій області   у режимі відеоконференції взяли участь у «круглому  столі» щодо обговорення та вирішення  проблемних питань в роботі з протидії корупції поза межами кримінального провадження за участю представників заступника керівника Донецької обласної прокуратури Ірини Куценко, начальника відділу Донецької обласної прокуратури, судді-секретаря палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Донецького апеляційного суду, представників НАЗК, УСР в Донецькій області та Донецького управління ДВБ НП України.        

            Круглий стіл проходив у відкритій та конструктивній атмосфері. Учасники  обмінювались думками і досвідом щодо питання взаємодії органів прокуратури та зазначених відомств, судового розгляду справ про адміністративні правопорушення,  пов’язані з корупцією, а  також належний облік результатів роботи на цьому напрямі.

           Підсумовуючи результати заходу, Ірина Куценко зазначила, що протидія корупції поза межами кримінального провадження є важливим пріоритетним напрямом діяльності органів прокуратури області. Тому, ефективна взаємодія між органами виконавчої влади, судами та правоохоронцями допоможе вирішити окреслені проблемні питання у вказаній сфері та попередити їх виникнення у майбутньому.