flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Канадські експерти презентували посібник із реорганізації робочих процесів для судової влади України

28 січня 2021, 14:14

27 січня 2021 року у режимі відеоконференції відбулась презентація посібника «Реорганізація робочих процесів: довідник з методів та інструментів удосконалення і оптимізації діяльності».

У заході взяли участь представнки  Територіального управління державної судової адміністрації України в Донецькій області. Серед учасників заходу були т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Людмила Гізатуліна, старша менеджерка Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади Наталія Городецька, експертка з питань судового адмінстрування Памела Райдер Лахі, старший офіцер Служби судового адміністрування Канади, м. Монреаль Юлія Бур’янова, координаторка Проєкту Людмила Чернявська, працівники ДСА України та її територіальних управлінь.

Посібник підготовлено в рамках співпраці ДСА України з  українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи на основі заходів зі спрощення робочих процесів, що відбулися протягом  2018 – 2020 років у ДСА України, за участю канадських експертів.

У Посібнику описано процеси та етапи оптимізації діяльності, викладені основні концепції реорганізації робочих процесів, продемонстрована користь, яку отримає як кожен працівник та установа, від оптимізації  процесів. Також у Посібнику представлено зразки описів та форм які можна використати для  аналізу і оптимізації робочих процесів.