flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні, 12 листопада, громадський порядок в Іллічівському районному суді та Приморському районному суді що знаходиться в Маріуполі, зберігає Територіальне управління Служби судової охорони у Донецькій області

13 листопада 2020, 08:21
Сьогодні, 12 листопада, громадський порядок в Іллічівському районному суді та Приморському районному, що знаходяться в Маріуполі, зберігає Територіальне управління Служби судової охорони у Донецькій області.
Участь у заході взяли начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Андрій Єпур, завідувач юридичного сектору  Державної судової адміністрації України в Донецькій області Юрій Мусієнко, голова Донецького апеляційного суду Олександр Лісовий, в. о. Голови, керівник апарату та колектив суду.
Андрій Єпур провів інструктаж для співробітників Служби судової охорони Донеччини. Він зосередив увагу на карантинних обмеженнях, яких необхідно дотримуватись у "помаранчевій" зоні, а також основних інструкціях з пропуску громадян до судових установ.
Полковник Служби вручив табличку голові суду, яка свідчить про те, що Іллічівський районний суд тепер під захистом Служби судової охорони.